När ni är på resande fot och är på väg till Malmö, så kan det vara skönt att bo i närheten av Malmö centralstation efter en lång dag på resande fot. Här har vi listat 3 hotell nära Malmös centralstation för att din resa ska bli enkel, smidig och för att du ska få tid över till annat roligt på din semester!

Elite Hotel Savoy

Endast en tre minuters promenad, 180 meter, från Malmö centralstation hittar ni Elite Hotel Savoy. Medan ni går mot hotellet får ni gå över Mälarbron med en fin utsikt över vattnet under er promenad.

Hotellet är i en historisk byggnad för en extra speciell vistelse. Vill ni ut och uppleva Malmös shopping, så finns shoppingstråket Södergatan endast några minuters promenad bort. Rummen är renoverade för dagens krav, men har trots det inte förlorat den historiska atmosfären som kvarstår på hotellet.

Börjar det kurra till magen, så är det inte långt bort för en matbit. I restaurangen Savoy Grill kan ni äta kolgrillade rätter som tillagas mitt i restaurangen i öppet kök. Blir ni törstiga och vill ha lite brittisk känsla, ska ni gå till The Bishops Arms med ett gott utbud av öl och whisky.

Elite Hotel Residens

Granne med Elite Hotel Savoy hittar ni Elite Hotel Residens. Avståndet till Malmös centralstation är nästan detsamma med ett avstånd på 190 meter, cirka tre minuters promenad. Precis i närheten, cirka 160 meter bort, ligger även Stortorget där ni kan studera Karl X Gustavs staty.

Hotellet är klassiskt och elegant och har gott med kommunikationer mellan Malmö och Sturup, samt Köpenhamn och Kastrup, i närheten. När ni spenderat en heldag på stan i Malmö, så kan ett besök i hotellets ångbastu vara ett perfekt avslut på dagen. I samma byggnad ligger The Bishops Arms där ni kan äta något gott, och kanske avsluta kvällen med en drink i lobbybaren?

Hotellet har 69 rum och alla rum har en egen, unik handmålad tavla med olika Skånemotiv som gör just din vistelse på hotellet speciell och unik varje gång.

Moment Hotels

Moment Hotels är ett enkelt och modernt boende, med mycket god service! Hotellet ligger i perfekt läge med endast 270 meter till Malmö Centralstation, och har även ett bra läge nära alla Flygbussar som åker till flygplatserna.

Är ni trötta på kollektivtrafik, och att uppleva staden till fots, så är Moment Hotels perfekt för er eftersom de har gratis cykeluthyrning. Blir ni trötta av dagens äventyr, har de även gratis kaffe att bjuda på och ett allrum ni kan koppla av i med tidningar och sköna soffor. Innan ni checkar ut kan ni njuta av den speciella caféfrukosten, kanske på terrassen om det är fint väder?

Ni sover gott i sköna sängar från Kungsängen, och om det börjar hungra i magen har ni inte långt till restauranger eftersom hotellet är beläget precis runt hörnet av Lilla Torg och andra nöjen Malmö har att erbjuda.

Kolla in flera hotell i Malmö! Om ni bara vill ha mer inspiration kan ni kolla in här.

11 thoughts on “Hotell nära Malmö Centralstation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.